Tam Kapalı Tesettür Mayo Modelleri ve Yarı Kapalı Tesettür Mayo Modelleri Arasındaki Farklar

Tam Kapalı Tesettür Mayo Modelleri ve Yarı Kapalı Tesettür Mayo Modelleri Arasındaki Farklar

Tam Kapalı Tesettür Mayo Modelleri ve Yarı Kapalı Tesettür Mayo Modelleri Arasındaki Farklar

Sıcak yaz aylarında pek çok kadının tercihi güneşin ve yazın keyfini deniz kıyısında plajda  ya da havuzda çıkartmak oluyor. Kapalı kadınların plaj giyiminde en önemli tercihi olan tesettür mayo modelleri, kapalı kadınların vücutlarında kapatmak istedikleri yerleri kapatarak kendilerini konforlu ve rahat hissetmesine yardımcı olur. “Tam Kaplı Tesettür mayo Modelleri ve Yarı Kapalı Tesettür Mayo Modelleri Arasındaki Farklar” başlıklı bu yazımızda yarı ve tam kapalı tesettür mayo modellerini ele aldık. İyi okumalar.

Tesettür Mayo Nedir?

Tesettür mayo, kadın plaj giyim koleksiyonlarının içerisinde yer alan ve tesettürlü kadınlar için üretilen deniz giyim ürünlerinden biridir. Tam kapalı tesettür mayo modelleri ve yarı kapalı tesettür mayo modelleri olmak üzere iki temel gruba ayrılmaktadır. Tesettür mayosu ya da bilinen diğer bir  adı ile burkini, kadın vücudun büyük bölümünü kapatmakta ve tesettürlü kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Tesettür mayo modelleri;  tam yüz, eller ve ayaklar dışında tüm vücudu kapatan; yüzmeye ve ıslanmaya uygun materyallerden üretilmiş olan bir deniz/plaj kıyafetidir. Vücudun kapatılması gereken bölümlerini kapatan tesettür mayolar, hareket alanını kısıtlamayan konforlu bir yapıda tasarlanmaktadır.

Tesettür Yarım Kapalı Mayo Nedir?

Denize ya da havuza girerken vücut hatlarının belli olmasını istemeyen tesettürlü kadınlar için tasarlanan yarım kapalı mayolar şık tasarımları ile ön dikkat çekiyor. Her yaş grubundaki kadınların severek tercih ettiği yarı kapalı tesettür mayo modelleri su itici özelliğe sahip olan, çabuk kuruyan kumaşlardan üretilir. 

İki parçadan oluşan yarı kapalı tesettür mayo modelleri alt giyiminde kullanılan taytın diz altı ve diz üstü seçenekleri mevcuttur. Üst giyimde ise kalın askılı ve yarım kollu seçenekleri beğeniye sunulmaktadır. Tesettür mayo modelleri 2022 plaj modasına yön veren tasarımlara sahip olan bu mayolar, düz renkli ya da desenli olarak üretilmektedir. 

Yarı kapalı tesettür mayolar, tam kapalı mayolara kıyasla üst kısmı etekli bir tunik gibi durur. Bel ve basen bölümünü iyice kapatır. Vücuda tam oturduğu için suya girdiğinizde üzerinizden kaymaz. Kadın yarı kapalı mayo modelleri likralı kumaşlardan üretildiği için oldukça esnektir. 

Tam Kapalı Tesettür Mayo Nedir?

Kapalı kadınların plaj giyiminde tercih ettiği mayo modellerinden biri de tam kapalı tesettür mayo modelleridir. Su itici ve esnek kumaştan üretilen bu mayo modelleri vücudun nefes almasını sağlarken, özgür hareket alanı sağlayarak, su içerisinde ve dışında hareket alanını kısıtlamaz.  Konforlu bir deneyim sunan tam kapalı tesettür mayo modelleri sudan çıktığınız andan itibaren kısa sürede kurur ve üşümenizin önüne geçer.

Kullanışlı deniz kıyafeti olan tam kapalı tesettür mayolar 3 parçadan oluşmaktadır. Kolları yalnızca elleri açıkta bırakacak kadar örten tesettür mayo üst giyim, ayak bileğinde biten tesettür mayo alt giyim ve saçları örtmeye yardımcı olan tesettür mayo bone modelleridir.

Yarı Kapalı ve Tam Kapalı Tesettür Mayo Modelleri Arasındaki Benzerlikler 

  • Her iki model de tesettürlü kadınlar için üretilmiş plaj giyim ürünleridir.
  • Su itici özellikleri vardır.
  • Kısa sürede kurular.
  • Hareket alanını kısıtlamayan ve özgür hareket imkanı sağlayan materyallerden üretilmiştir.
  • Vücudun nefes almasına yardımcı olur.
  • Esnek bir yapıdadır.
  • Hem havuz hem de deniz giyimi için uygundur.
  • Farklı renk, desen ve model seçenekleri mevcuttur.

Yarı Kapalı ve Tam Kapalı Tesettür Mayo Modelleri Arasındaki Farklılıklar

  • Tam kapalı mayo modellerinde yalnızca eller, yüz ve ayak bilekleri açıktadır. Yarı kapalı tesettür mayo modellerinde ise kollar, diz altı ve yüz açıktadır.
  • Tam kapalı tesettür mayo modelleri ve fiyatları, yarı kapalı tesettür mayo modellerine göre vücudu daha fazla kapatır.
  • Yarı kapalı tesettür mayo modellerinde iki farklı seçenek mevcuttur. Bunlar; dirsekten aşağısının açıkta kaldığı yarım kollu yarı kapalı tesettür mayo modelleri ve askılı üst giyimden oluşan yarı kapalı tesettür mayo modelleridir.
  • Tam kapalı tesettür mayo modellerinde eşarp ve tesettür mayo bone modelleri bulunurken; yarı kapalı tesettür mayo modellerinde sıklıkla bone ve eşarp yer almaz.
  • Tam kapalı tesettür mayo modelleri 3 parçadan oluşurken; yarı kapalı tesettür mayo modelleri 2 parçadan oluşmaktadır.

Birbirinden şık yarı kapalı tesettür mayo modellerimiz ve tam kapalı tesettür mayo modellerimizi keşfetmek için www.seboteks.com ziyaret edebilirsiniz!


 
Etiketler: kapalı tesettür mayo, yarı kapalı tesettür mayo
Haziran 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR