Tesettür Mayoda Hangi Kumaş İyidir?

Tesettür Mayoda Hangi Kumaş İyidir?

Tesettür Mayoda Hangi Kumaş İyidir?

Sıcak yaz aylarında pek çok kadının tercihi güneşin ve yazın keyfini deniz kıyısında plajda  ya da havuzda çıkartmak oluyor. Kapalı kadınların plaj giyiminde en önemli tercihi olan tesettür mayo modelleri, kapalı kadınların vücutlarında kapatmak istedikleri yerleri kapatarak kendilerini konforlu ve rahat hissetmesine yardımcı olur. Diğer mayo ve bikini modellerinde olduğu gibi tesettür mayo modelleri 2022 modellerinde de doğru materyallerden yani kumaştan üretilmiş tam kapalı tesettür mayo modelleri seçmek oldukça önemlidir. “Tesettür Mayoda Hangi Kumaş İyidir?” başlıklı bu yazımızda tesettür mayo kumaşı ve sahip olması gereken özellikleri sizler için derledik. İyi okumalar.

Tesettür Mayo Nedir?

Tesettür mayosu ya da bilinen diğer bir  adı ile burkini, kadın plaj giyiminin önemli bir parçasıdır. Vücudun büyük bölümünü açıkta bırakarak konforlu bir alan yaratan plaj kıyafetleri gibi deniz kıyısı ya da havuzlarda kapalı kadınlar tarafından tercih edilen tam kapalı tesettür mayolar, yalnızca yüz, eller ve ayaklar dışında tüm vücudu kapatan;yüzmeye ve ıslanmaya uygun materyallerden bir plaj kıyafetidir. Vücudun kapatılması gereken bölümlerini kapatan tesettür mayolar, hareket alanını kısıtlamayan konforlu bir yapıdadır.

Tesettür Mayo Modelleri Nelerdir?

Plaj giyiminde farklı modellere sahip olan tesettür mayo modelleri şu şekilde sıralanmaktadır:

  • Likralı Tam Kapalı Tesettür Mayo: Likralı yani esnek bir kumaş yapısına sahip olan bu modeller ikiye ayrılmaktadır; spor tesettür mayo modelleri ve biraz daha bol yapıya sahip olan likralı tesettür mayo modelleri.
  • Polyester olan dokuma kumaşlardan üretilen tesettür mayo modelleri
  • Jileli Tesettür Mayo: Bu tesettür mayo modeli fermuarlı ve uzun dokuma parçalardan oluşmaktadır. Jileli tesettür mayoda üst ve alt giyim parçalarında kollar ve taytı likraldır. Kolları bedene sabittir. Yelekli değildir.
  • Yelekli Tesettür Mayo: Bu tesettür mayo modeli üç parçadan oluşur. Üst yelek, iç uzun kol mayo ve alt uzun tayt. 

Tesettür Mayo Kumaşı Nasıl Olmalıdır?

Plaj giyim ürünleri satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik kumaşın esnek bir yapıda olmasıdır. Esnek yapıya sahip olmayan kumaş vücudu sıkarak hem hareket alanı ve özgürlüğünü kısıtlar hem de vücudunuzda tahriş, alerji ya da berelenmeye yol açabilir. Ayrıca tesettür mayo kumaşlarının su itici bir yapıya sahip olması önemlidir. Bu özellik deniz ya da havuzdan çıktıktan sonra üzerinizde olan tam kapalı bayan tesettür mayo modelinin üzerinizde kısa sürede kurumasını ve rüzgardan etkilenmemenize yardımcı olur. Kumaşın dokunma sıklığı olarak bilinen denye ne kadar sık dokunmuş olursa su  itici olma özelliği o kadar iyi olur.

Tesettür mayolarda en çok tercih edilen kumaş türleri paraşüt kumaş ve likralı kumaşlardır. Likralı kumaştan üretilen plaj giyim ürün çeşitleri esnek bir forma sahiptir. 

En İyi Tesettür Mayo Kumaşı Nedir?

Dünya standartlarına bakıldığında en iyi mayo kumaşı olarak nitelendirilen kumaşın karışım oranı şu şekildedir; %80 polyemid ve  %20 elastan. Bu orandaki materyallerden üretilmiş olan likralı plaj giyim ürünleri 1. Sınıf olarak nitelendirilmektedir ve bu plaj giyim ürünlerinin %100 su itme özelliği mevcuttur. Bu ürünler vücudu sıkmadan sararak konforlu bir deneyim sunar. 

 

Tesettür plaj giyiminin sevilen markası olan Seboteks’in likralı kumaşlardan üretilen birbirinden şık ve modern görünüme sahip tam kapalı tesettür mayo modellerini satın almak için www.seboteks.com ziyaret edebilirsiniz.


 
Etiketler: kapalı tesettür mayo modelleri
Haziran 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR