Desenli Tam Kapalı Tesettür Mayo Modelleri

desenli tam kapalı tesettür mayo modelleri

Desenli Tam Kapalı Tesettür Mayo Modelleri

Tesettürlü kadınların sıcak yaz günlerinde havuz ve deniz keyfini doyasıya yaşaması için oluşturulan tam kapalı mayo stili, su tutmaz ve su itici kumaşı ile özel olarak tasarlanmaktadır. Tesettür mayo modelleri, tesettürlü kadınların giyim tarzlarını plaj giyiminde de  yansıtmasına ve vücut hatlarını belli etmeden deniz ya da  havuz keyfi yaşamalarına yardımcı olmaktadır. Tam kapalı mayo modelleri 2022  yılında da yaz hazırlıkları yapan ya da tatil için bavullarını hazırlayan tesettürlü kadınların gündeminde yer alıyor. 

Birbirinden farklı ve şık tasarımlarım yer aldığı tam kapalı tesettür mayo modelleri arasından tercih yapmak isteyen kadınların vücut hatlarının yanı sıra kendi tarzlarını ve zevklerine en uygun desen ve renklere sahip parçaları tercih ederek plaj giyiminde arzu ettikleri etkileyici ve dikkat çekici görünüme kolaylıkla kavuşabilirler. “Desenli Tam Kapalı Tesettür Mayo Modelleri” başlıklı bu yazımızda sizler için tesettür mayo desenlerini derledik. İyi okumalar.

Desenlerine Göre Tesettür Mayo Modelleri

Tesettür mayo modellerinde pek çok renk ve desen seçeneği mevcuttur. Tarzınıza ve zevkinize en uygun model ve renkleri seçerek arzu ettiğiniz estetik ve etkileyici görünüme kavuşabilir, kendi tazınızı plaj giyiminde de ortaya koyabilirsiniz. Tesettür mayo modellerinde sevilen desenleri şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Tropikal desenler,
  • Egzotik desenler,
  • Geometrik desenler,
  • Zebra deseni,
  • Leopar deseni,
  • Yaprak deseni,
  • Çizgiler,
  • Kalp ve çiçek desenleri.

Desenli Tesettür Mayolar

Tam kapalı tesettür mayo modelleri arasından en çok tercih edilen desenler arasında egzotik ve tropikal desenler yer almaktadır. Yazın enerjisini taşıyan cıvıl cıvıl modellere sahip olan bu desenler tesettür plaj giyim koleksiyonlarında dikkat çekici bir yere sahiptir.

Dikine çizgili tesettür mayo modelleri, çizgilerin yönünden dolayı giyen kişiyi daha zayıf göstermektedir. Bu sebeple büyük beden tesettür giyimde yoğun olarak tercih edilmektedir. Yaprak ve çiçek desenleri klasikleşen modeller arasında yer aldığı için pek çok kadın tarafından severek kullanılmaktadır. Zebra ve leopar desenleri ise kıyafet koleksiyonlarının zamanı geçmeyen hatta zamana meydan okuyor diyebileceğimiz desenleri arasında yer alıyor.

Birbirinden şık desenlere sahip olan Seboteks tesettür mayo koleksiyonunu keşfetmek için www.seboteks.com ziyaret edebilirsiniz.


 
Etiketler: tam kapalı tesettür mayo
Haziran 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR