Tesettür Mayo Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

tesettür mayo alırken dikkat edilmesi gerekenler

Tesettür Mayo Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Kadın plaj giyiminin önemli parçalarından biri de tesettürlü kadınların tercihi olan tesettür mayo modelleridir. Plaj ya da havuz kenarında kapalı kadınların güneşlenmesini ve deniz ya da havuz deneyimini konforlu hale getiren tesettür mayo modelleri farklı renk, desen ve modelleri ile dikkat çekiyor. Tesettür mayo modelleri 2021’de olduğu gibi bu yıl da yaz mevsimini plajlarda ve havuz kıyısında geçirmek isteyen kadınlar tarafından tesettür mayo modelleri 2022 kreasyonları sıklıkla araştırılıyor.

Vücudun büyük bir kısmı kapalı olduğu için kapalı tesettür mayo modelleri seçiminin doğru yapılması oldukça önemlidir. Bikini ve mayoya göre daha yavaş kuruyan tesettür mayo modelleri satın almadan önce dikkat etmeniz gereken püf noktaları “Tesettür Mayo Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?” başlıklı bu yazımızda sizler için araştırdık ve derledik. İyi okumalar!

Tesettür Mayo Seçiminde Dikkat Etmeniz Gereken Püf  Noktaları

Yaz ayları gelince akla ilk gelenlerden biri de havuz ve deniz kıyısı ve mayo tercihleridir. Sıcak yaz günlerinde ihtiyaç listesinin ilk sıralarında gelen şeylerden biri de mayodur. Tesettürlü kadınların havuz ve denize rahat girmeleri için tasarlanmış olan tesettür mayo modelleri arasında seçim yararken bazı püf noktalara dikkat edilmelidir. Tesettür mayo modelleri ve fiyatlarına yönelik araştırmaya başlamadan önce yazımızı okumak size büyük fayda sağlayacak.

Doğru Kumaştan Üretilmiş  Modeller Tercih Edin!

Tesettür mayo satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli püf noktalarından biri kumaş seçimidir.

  • Tesettür mayo modellerinin su itici özelliği yüksek olmalı. 
  • Kaliteli ve yumuşak bir kumaştan üretilmeli. 
  • Esnek yapıya sahip olmalı ve hareket özgürlüğü için gerekli alanı sağlamalıdır.
  • Cilde nefes aldırmalıdır.
  • Suda vücuda yapışmamalıdır.
  • Hızlı kuruyan bir yapıda olmalıdır.

Tesettür mayo modelleri için en iyi materyal likralı esnek yapılı kumaşlardır.

Boneli Modelleri Tercih Edin!

Kapalı kadın için vücudun örtülmesi gereken yerlerin örtülmesinin yanı sıra saçlarında örtülmesi önemlidir. Plaj giyiminde tesettür mayolarda saçları örtmek  için plaj giyim boneleri mevcuttur. Tam kapalı tesettür mayo modellerini araştırırken satın alacağınız modelin boneli olmasına dikkat etmelisiniz. Bazı modellerin içerisinde yer almayan tesettür mayo bone modellerini sonradan satın almak zorunda kalabilirsiniz.

Tarzınıza Uygun Rengi Tercih Edin!

Giyim ürünlerinin her birinde olduğu gibi plaj giyiminde de pek çok desen ve renk seçeneği mevcuttur. Deniz ya da havuzdayken üzerinizde olacak tesettür mayoyu satın alırken tarzınıza ve zevkinize en uygun rengi tercih edebilir ve plaj şıklığını yakalayabilirsiniz. Siyah, lacivert ve koyu mor gibi renkler güneşi daha çok çekeceği için daha çabuk kurur.

Sık Dokunmuş Kumaşlar Tercih Edin!

Kumaşın dokunma sıklığı denye olarak adlandırılmaktadır. Kumaşın denyesi ne kadar sık olursa; en önemli özelliklerinden biri olan su itici olma özelliği doğru orantılı olarak daha iyi olur. 

Birbirinden şık ve konforlu tesettür mayo modellerimizi keşfetmek ve satın almak için şimdi https://www.seboteks.com/ ziyaret edebilirsiniz.


 
Etiketler: tesettür mayo, kapalı tesettür mayo, yarı kapalı tesettür mayo
Haziran 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR