Tesettür Mayo Beden Tablosu

Tesettür Mayo Beden Tablosu

Tesettür Mayo Beden Tablosu

Kıyafet seçiminde fiziksel özelliklere uygun kıyafet seçimi oldukça önemlidir.  Tarzınıza ve zevkinize uygun kıyafet seçiminde bulunurken bedeninize uygun kıyafet seçiminden bulunmamak konforsuz bir deneyim yaşamanıza yol açabilir.

Yaz aylarında sıcak havanın tadını çıkartmak ve güneşin ilham verici enerjisi ile yenilenmek isteyen bireyler, bu vakti deniz ya da havuz kıyısında değerlendirmeyi tercih edebiliyor. Diğer kıyafetlerde olduğu gibi deniz ve plaj giyiminde de bedene uygun parçalar tercih etmek daha rahat bir deneyim ve estetik bir görünüm için önemlidir. Kapalı kadınlar için havuz ve deniz keyfine konfor katan tesettür mayo modelleri satın alırken tesettür mayo beden tablosunda yer alan ölçülere bakarak kendi fiziksel özelliklerinize en uygun bedendeki tesettür mayoyu tercih edebilirsiniz. “Tesettür Mayo Beden Tablosu” başlıklı bu yazımızda Seboteks’in birbirinden şık tesettür mayo modellerinin alt giyim bedenleri, tesettür mayo üst giyim bedenlerini ve tesettür mayo seçiminde doğru beden seçiminin önemini ele aldık. İyi okumalar.

Tesettür Mayoda Beden Tablosuna Uygun Parçaları Tercih Etmek Neden Önemlidir?

  • Bedeninize uygun olmayan plaj giyim ürünleri tercih etmek konforsuz bir deneyim yaşamanıza yol açar.
  • Büyük beden tesettür mayo modelleri vücudunuzu doğru şekilde sarmayacağı için deniz ya da havuzdayken hareket alanınızı kısıtlayabilir.
  • Küçük beden tesettür mayo tercih etmek estetik olmayan bir görünüme yol açar. Ayrıca vücudunuzu sıkabilecek yapıda olan küçük beden ürünler hareket kabileyetinizi kısıtlayabilir.
  • Bedeninize uygun olmayan parçalar hareket alanınızı kısıtlar.

Beden Ölçüsü Nasıl Alınır?

1. Göğüs

Mezurayı ya da metreyi göğsünüzün üzerinde en geniş noktasına yerleştirerek, göğüsünüzün çevresi için ölçüm yapabilirsiniz.

2. Bel

Bel ölçümü için ellerinizi belinize koyun. Elinizin bulunduğunokta bel noktanızdır. O noktadan belinizin çevresini metre ya da mezura ile ölçün.

3. Basen

Basen ölçünüzü almak için metre ya da mezurayı kalçanızın en geniş yerine yerleştirin ve ardından baseninizin çevresini ölçün.

4. İç Bacak Boyu

İç bacak ölçünüzü almak için bacak içinizi en üst çatal noktasından bilek kemiğine kadar metre ya da mezura ile ölçün.

 

Tesettür Mayo Beden Tablosu

Fiziksel özelliklerinize uygun tesettür mayo tercihinde bulunmak için tesettür mayo beden tablosu size yardımcı olacaktır. Bu beden tablosunda M,L, XL, XXL, 3XL gibi bedenlerin hangi ölçülere denk geldiği; üst giyimde göğüs, bel, basen, uzunluk ve kol boyunun alt giyimde ise basen, uzunluk, paça genişilği ve ağ yüksekliğinin hangi bedenlere karşılık geldiğini bu tablodan öğrenebilir ve fiziksel özelliklerinize en uygun bedendeki tesettür mayo modelleri 2022’nin en şık parçalarını keşfederek tarzınızı plaj şıklığına taşıyabilirsiniz.

 

Seboteks Likralı Boru Paça Tesettür Mayo Beden Tablosu

C:\Users\pc\Desktop\h\2022\00çıkartma\likralıborupaça.png

Jileli  Tesettür Mayo Beden Tablosu

C:\Users\pc\Desktop\h\2022\00çıkartma\jilelitaytlı.png

Likralı Taytlı Tesettür Mayo Beden Tablosu

C:\Users\pc\Desktop\h\2022\00çıkartma\likralıtaytlı.png

Likralı Taytlı Tesettür Mayo Beden Tablosu

C:\Users\pc\Desktop\h\2022\00çıkartma\uzunjiletaytlı.png

 

Etiketler: tesettür mayo beden tablosu,
Haziran 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR